Welzijn

Het welzijn staat bij ons hoog in het vaandel. Door kleinschaligheid en veel persoonlijke aandacht proberen we dit gestalte te geven.

Dagbesteding op zorgboerderij is een waardevolle toevoeging aan de huidige zorgvoorzieningen voor thuiswonende ouderen en hun mantelzorgers.

Wij geloven dat dagbesteding op een zorgboerderij beter in staat is om ouderen een afwisselend en divers dagprogramma aan te bieden. Er is aanbod voor alle diverse interesses. Er zijn simpelweg meer mogelijkheden door de verschillende (buiten) ruimtes en de bewegingsvrijheid.

Previous slide
Next slide

"samen werken we aan uw welzijn"

Kwaliteit

Een goede samenwerking is volgens ons belangrijk. Wij zoeken contact met de thuiszorg organisaties, huisartsen, casemanagers en maatschappelijk werkers. Deze samenwerking zorgt voor kortere lijnen en een betere kwaliteit van zorg op maat. Samenwerking met diverse zorginstellingen waarborgt een professionele ondersteuning. Indien nodig kan er een beroep gedaan worden op de expertise van deze instellingen.

We zien een veranderende samenleving waarin nieuwe keuzes worden gemaakt. We zien vooral kansen om hieraan samen met andere partijen verder vorm te geven. Graag werken we verder samen met professionals in zorg en beleid.

We hebben een kwaliteitskeurmerk behaald in 2016. Het Keurmerk: Kwaliteit laat je zien! Het is een manier om de kwaliteit te waarborgen en inzichtelijk te maken wat we op ons bedrijf te bieden hebben aan begeleiding en zorg. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en op deze manier laten we zien dat we daar op een bewuste manier mee omgaan. Het Keurmerk wordt verleent door de Federatie Landbouw en Zorg. Dit is een keurmerk van de federatie zorgboeren.

Gasthoeve de Zonnebloem
Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo,
hoe kunnen we u helpen?
fam. Kuiper