Contact

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer weten?
Neemt u dan gerust contact met ons op.
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8:00 en 17:00.

Contactgegevens:
Fam. Kuiper
06-21220446
info@gasthoevedezonnebloem.nl
Zonnebloemweg 3, 8148SB Lemele

Overweegt u om te starten met dagbesteding maakt u dan gerust een afspraak met ons. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen wij u in alle rust uitleg geven en tijdens een rondleiding van alles laten zien. U bent van harte welkom om de sfeer te proeven!

Bekijk onze video’s en een sfeerimpressie.

Vrijwilligerswerk

Bij Gasthoeve de Zonnebloem zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers. Vrijwilligerswerk zorgt voor afwisseling, betrokkenheid en geeft voldoening. Jouw inzet zorgt ervoor dat onze deelnemers zich gehoord voelen en er weer bij horen. Wordt onderdeel van ons team en werk samen aan een fantastische dag voor onze deelnemers. Help jij graag een ander en heb jij een luisterend oor? Ben jij creatief? Kan jij helpen als chauffeur? Wil jij een wandelmaatje of fietsmaatje zijn? Ben jij creatief? Benieuwd welke kwaliteiten jij kan inzetten? Neem dan contact met ons op!  

Stageplek

Gasthoeve de Zonnebloem biedt elk jaar diverse BOL stage plekken. Zoek jij een leuke, leerzame en vernieuwende stageplek? Neem dan contact met ons op!

Als stagiair zal je direct aan de slag gaan met onze deelnemers. Je begeleid onze deelnemers terwijl ze aan hun doelen werken. Het doel van de dagactiviteiten is om de zelfredzaamheid te bevorderen, te behouden of te compenseren.

Klachten

Er zijn meerdere mogelijkheden beschikbaar om een klacht kenbaar te maken. U bent hierin altijd vrij om te kiezen welke mogelijkheid u daarvoor gebruikt. U kunt daarvoor de volgende stappen lezen in de klachtenregeling.

Gasthoeve de Zonnebloem
Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo,
hoe kunnen we u helpen?
fam. Kuiper