Faciliteiten

Wij kenmerken ons door kleinschaligheid en huiselijkheid. Alle voorzieningen zijn aangepast voor ouderen. Bij de verbouwing van onze gasthoeve zijn we gesteund door subsidie van de provincie Overijssel.

IMG_6743 IMG_6746

Vanuit de leefkeuken, waar  samen de warme maaltijd wordt genuttigd, is er ruim zicht op tuin en bos. De openslaande tuindeuren bieden in alle seizoenen mogelijkheden voor direct contact met de buitenlucht in een besloten omgeving. Ook op de schitterende overdekte veranda biedt de gelegenheid om volop beschut te genieten.

IMG_6802

Rond de hoeve zijn koeien, kalveren, paarden, honden, katten, geitjes, konijnen en kippen. Bij slecht weer kunnen de gasten van de dieren genieten doordat de overgang van de leefruimte naar de stallen overdekt zijn.

Diegenen die graag wat meer technisch bezig zijn, kunnen terecht in ‘de werkplaats’. Even een schroef aandraaien of een spijker ergens uithalen. Gewoon lekker bezig zijn.

In de boomgaard zijn onder andere vele soorten fruitbomen en in de moestuin worden de groenten voor de warme maaltijd verbouwd. Maar het buitengebeuren is allereerst gericht op ontspannen, ervaren en genieten van de omgeving.

DSC02339

  Zonnebloem-102

Uit en toch thuis!